KOULUTUS

Suunnitellaan strategia ja liiketoimintamalli yhdessä!

Porukka pitäisi saada sisäistämään meidän strategia?                         

Mediatoimisto ei pysty vastaamaan somessa meidän kohderyhmän zätti- ja some -kysymyksiin omasta terveydestä? Tarvitsemme strategian mukaista digikyvykkyyttä. Se erilaistaa meidät muista!

Hesson paja on varma valinta, kun konsulttijargoni ei uppoa, ja tarvitaan sote-ammattilaisen viittaa kantava sparraaja. Koulutukset ovat osallistavia työpajoja ovelan strategian työstämiseksi.

Ne, jotka osallistuvat strategian toteutukseen, ovat sitä myös suunnittelemassa. Tällöin esimerkiksi digimyynnin ja perinteisen kasvokkain tehtävän kaupan teon logiikka ja merkitys avautuu. Digivaikuttaminen ensimmäisestä klikkiin johtaneesta artikkelista asiakkaan palveluun zätissä tai puhelimessa on koko organisaation haaste, ei pelkästään myynnin asia. 

Jos tarve on valuttaa tai jalkauttaa strategia ulkopuolisen luennoitsijan toimesta, niin silloin ei Hesson pajakaan auta. Olennaista on osallistaa strategian toteuttajat itse suunnitteluun. On vaikea toteuttaa jotain, mitä  ei ymmärrä. En osaisi sitä tehdä itsekään.

Euro 1590/päivä + alv 24%

Asiantuntija myy parhaiten sparrailemalla asiakkaan kanssa digissä, kasvotusten tai sekä että! 

Kuka alkaisi digimyyjäksi?

Fyssarit eivät myy, vaikka meillä on ergonomiatyynyjä ja kumppareita?

Digin sparraama ostajaehdokas tietää paljon. Asiantuntija luo luottamusta auttamalla häntä ensigooglailuista lähtien. Asiantuntija on myyjä siinä missä myyntiä työkseen tekevä asiakkuuspäällikkö.  Myynti on paljon muuta, kuin pelkkää puhelinkontaktointia. Se on luottamuksen luontia positiivisellä taustavireellä heti ensikontaktista lähtien.  

Koulutuksessa opitaan myymään tavalla, joka toimii myös tieteen näkökulmasta perustelluin menetelmin. Opit tekemään kauppaa googlettavan asiakkaan edustaessa sinulle tärkeää kohderyhmää.

Euro 1590/päivä + alv 24%

Asiakkaita Hessonpajalta:

Markinst.fi

Super.fi

Suomenterveysliikuntainstituutti.fi

Kuntoutusyrittajat.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: