TEKIJÄ

Johannes Hesso on Hessonpajan vetäjä. Johannes vetää pajaa niin, että asiakkaat ovat tyytyväisiä!  Johannes, tuttavallisemmin Hesso, on metsäekonomiaa ja kansantaloustiedettä opiskellut maisteri ja myös fysioterapeutti koulutukseltaan. 


Oma digikyvykkyys on sen  sijaan  opittu vaikeimman kautta testaten ja  kokeillen. Testausalustanani hakukoneoptimoinnissa ja kuluttajamyynnissä toimii fysioterapia- ja personal trainer -palveluiden sivustoni  www.innostapersonaltrainer.fi . Se optimoituu Googlessa ensimmäiselle sivulle valitsemillani termeillä ja tuottaa hyvin liidejä. Kelpo esimerkki siitä digikonkretiasta ja myynnin digitalisoitumisesta.

Jatkuvasta oppimisesta, testaamisesta  sekä ennakkoluulottomasta  asenteesta on kyse  myös nykyaikaisessa liiketoiminnassa.  Ota yhteyttä!

Tittelit, kirjat ynnä muu tarpeellinen ei ole kuitenkaan mitään ilman tyytyväisiä asiakkaita.   Minä -Johannes- elän niistä kirjaimellisesti ja tyytyväiset asiakkaat saavat fiilikseni kattoon.   He kannustavat minua olemaan se paras versio itsestäni!

johannes@hessonpaja.com

0503210717

Kirjailija Hesso:

Liiketoiminnan suunnittelusta on ilmestynyt pari kolme kirjaa Kauppakamarin kustantamana. Lisää saattaa olla tulossa, kuka senkin tietää.